OM KLUBBEN

Det här är

FRYKSDALENS MOTORKLUBB.

Dagens klubb har ca 175 medlemmar. Här finns aktiva medlemmar, det vill säga medlemmar som tävlar och har sin licens i motorklubben, tillsammans med stödmedlemmar som vill dela sitt motorsportintresse med  likasinnade. Alla är lika viktiga och betydelsefulla för vår klubb!
Årets höjdpunkt, är vår rallytävling Tossebergsracet i September. Det är en sprinttävling , en backtävling på asfalt uppför legendariska Tossebergsklätten i Stöpafors, strax norr om Sunne.

Våra aktiva medlemmar tävlar i grenarna  rally, rallycross, folkrace, crosskart och gokart.

……………………………………………………………

Klubben har genom Riksidrottsförbundet från och med 2008 certifierats som:
Grön idrottsförening Bronsklubb
Grön Klubblokal
Grönt arrangemang.

………………………………………………………….

Första tisdagen i varje månad klockan 19.00, utom i  april, juli och december, hålls klubbmöte i klubbstugan vid Bygdegården i Elofsrud, strax söder om Västra Ämtervik, dit alla medlemmar är välkomna. Vintertid ses vi hos Cajs Bilverkstad. Vi har en månadsvärd, olika för varje månad, som ansvarar för kaffe med tilltugg. Här träffas vi, för att under gemytliga former diskutera motorsport och andra dagsaktuella händelser med likasinnade.

………………………………………………………….

Klubbens papperstidning ”Vevstaken” ges ut några gånger per år. Tidningen sköts av Annika Hagberg och här finns lite samlad information om kommande arrangemang, medlemskap och lite allmänt skvaller. Här på hemsidan lägger vi också ut det som är aktuellt för dagen, så titta in då och då för att se vad som händer i klubben.

…………………………………………………………

En populär tradition som skapats är Luciafesten. Här bjuder vi in namnkunniga personer, som berättar om sina äventyr i motorsportens värld. Bland de mest kända namnen som gästat klubben, vill vi nämna Janne ”Flash” Nilsson, Göran Samuelsson (trubadur), Daniel Carlsson, PG Andersson (Juniorvärldsmästare), Sören Nilsson, Pernilla Walfridsson, Pontus Tidemand, Fredrik Åhlin och Susanne Kottulinsky.

Susanne Kotulinsky

I juli brukar vi samlas till en familjekväll, då vi till exempel  går tipspromenad, har lite lekar, grillar nåt gott och ljuger ikapp.

………………………………………………………….

Vill du också bli medlem i Fryksdalens Motorklubb?
Medlemsavgiften är 250 kr både för enskild medlem och för hel familj. Du betalar in den till vårt bankgironummer, skriver ditt namn, adress och telefonnummer. Ringer du också samtidigt till vår kassör Lars-Ove Larsson, underlättar du hans arbete att registrera dig.
Vill du byta klubb är du också välkommen till oss. Vi hjälper dig också med att överföra din licens från din gamla klubb till oss.

Klubbens bankgiro är: 124-7592.
Vårt organisationsnummer är: 874000-8985

                            Välkommen!

Motorsport i hjärtat av Fryksdalen